Haberler.com

Haber Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 10.1 MB
  • Sürüm 3.9
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici YeniMedya Elektronik Yayincilik Ltd Sti.

Haberler.com indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Türkiye' nin ve dünyanın nabzını tutan Haberler.com ile yaşanan her gelişmeden an be an haberdar olabilir, gündemi yakından takip edebilirsiniz.

iOS işletim sistemine sahip olan iPhone cihazlarınıza yükleyebileceğiniz Haberler.com uygulaması, kolay kontrol edilebilen bir menü kullanılarak geliştirilmiş ve bu sayede de her kullanıcının rahatlıkla uygulamayı kullanabilmesi sağlanmıştır. Yüksek resim kalitesine sahip olan görseller ile zenginleştirilmiş olan haberleri takip etmek Haberler.com uygulaması ile daha keyifli.

Haberler.com uygulamasını diğer haber uygulamalarından ayıran ve bir adım öne çıkmasını sağlayan en güzel özelliği ise, Apple watch cihazlarınızdan son dakika haberlerini anlık bildirim alarak takip edebiliyor olmanız. Bu özellik sayesinde Türkiye' nin tüm illerinde ve tüm dünyada yaşanan en sıcak gelişmelerden anında haberiniz olacak. Uygulamada manşet haberlerini okuyabileceğiniz gibi güncel, son dakika, spor, magazin, ekonomi, dünya ve teknoloji gibi kategorilere ayrılarak kolay ulaşabilmeniz sağlanmış olan tüm haberleri okuyabilirsiniz. Size sunduğu zengin imkanlar sayesinde çok severek kullanacağınız Haberler.com uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Haberler.com indir